Hitta guldkornen bland hotell i Köpenhamn

Köpenhamn är nordens största stad och ett mycket attraktivt resmål under sommarhalvåret. Staden erbjuder mycket bra shoppingmöjligheter, härliga gågator, Tivoli och inte minst god öl.

Eftersom Köpenhamn är en så pass stor stad som det är så kan det vara svårt att hitta ett hotell som passar som handsken. Antingen tenderar dem att ligga fel, kosta för mycket eller så lever de inte upp till de övriga kraven man ställer på ett bra hotell.

Det är möjligt att hitta relativt billiga hotell i Köpenhamn genom att använda sig av hemsidan http://hotellkopenhamn.org som är utformad för att hjälpa en lösa dessa problemen.

Jag har ingen aning om hur du planerar din resa, men jag brukar försöka skriva ner platser jag vill besöka och saker jag vill göra under min vistelse på en destination. I Danmarks huvudstad skulle jag t.ex. vilja ta ett par rundor på Ströget, vilket är en lång gågata med butiker och restauranger. Jag skulle också vilja besöka Tivoli minst en eftermiddag och kväll. Där finns även några andra intressanta platser och museum som jag skulle vilja besöka i Köpenhamn.

Hur hittar man då ett hotell som ligger bra till för allt det jag ska göra? Om jag inte kan bo nära allting så vill jag ha nära till transportmedel som tar mig till det jag önskar. En och annan taxiresa får man kanske räkna med, men vill man komma undan billigt bör man undvika dem och ett dyrare hotell med bra läge kanske blir billigare om man slipper dyra taxiresor?

Det är just därför du ska planera din resa noga. Dels blir upplevelsen bättre och du får möjligtvis ner priset på din totala resekostnad. Med tjänsten ovan kan du planera din resa, markera platser som du vill besöka och sedan få förslag på hotell som ligger nära det. Ju mindre destinationen är ju mindre viktigt är det, men Köpenhamn är ändå en så pass stor stad att guldkornen till hotell inte finns överallt.